Inspirace

Jak si zorganizovat pracovní plochu

Jak si zorganizovat pracovní plochu

Nejen uspořádaná a zorganizovaná pracovní plocha zvyšuje efektivitu práce. Vaši výkonnost může zvýšit i příjemný design a oku líbivé a lahodící prvky. Pokud hledáte způsoby, jak si udělat na pracovním stole pořádek, máme zde pro vás pár tipů.

Minimalismus

Držte se zásady "méně je více". Přece na stole nepotřebujete hromady věcí. Zbavte se nepotřebných předmětů a ponechte si pouze ty, které skutečně denně využíváte nebo vám dělají radost.

Kabely pod kontrolou

Snažte se zabránit zbytečným metrům kabelů na stole. Existují speciální kabelové držáky nebo kanálky, které vám pomohou s jejich organizací.

Pravidelný úklid

Udělejte si z pravidelného uklízení pracovního stolu rutinu. Stačí jen pár minut denně. Každý den začněte tím, že stůl uklidíte od nepotřebných věcí. Stejně tak každý pracovní den uzavřete tím, že si stůl opět uklidíte.

Osobní dotek

Přidejte na svůj stůl nějaké osobní prvky, jako jsou obrázky, fotografie blízkých, rostliny nebo inspirační citáty. Cokoli vám dělá radost.

Vhodné osvětlení

Vyberte si stolní lampu, která poskytuje dostatečné a rovnoměrné osvětlení celé pracovní plochy. Zaměřte se na to, aby světlo neprodukovalo ostré stíny nebo záblesky na pracovním povrchu.

Doporučené produkty z naší nabídky

Master & Master stolová deska Diamond Tabletop

Důležitá je i samotná deska. Pokud jste fanoušky minimalistické elegance a moderního designu, stolová deska Diamond Tabletop od designérského dua Master & Master je trefa do černého. Jejich filozofie "méně je více" se promítá do každého detailu. Kvalitní masivní dub nebo březová překližka a povrch dokončený marmoleem nebo lamináty zajišťují nejen praktické využití, ale i krásný design na dlouhá léta.

Master & Master polička Xshelf

Pro uspořádání pracovních dokumentů nebo oblíbených knih zkuste poličku Xshelf stejného výrobce. Její unikátní tvar dělá z této police kus nábytku, který na první pohled zaujme. Ocelová konstrukce je k dispozici ve třech standardních barvách, ale lze najít i řešení přímo na míru vašemu prostoru.

Space of Space multifunkční tác Astro

Multifunkční tác Astro od Space of Space je skutečně víceúčelový doplněk. Jedná se o kolekci podnosů, které nejen uspořádají váš pracovní stůl, ale také mu dodají kreativní živost a originalitu. Kombinace podnosů umožňuje i různá hravá řešení a barevné možnosti. Tácy jsou vyrobeny z odolného hliníku a jsou pokryty švýcarskými práškovými barvami zaručující stabilitu a vizuální atraktivitu.

Space of Space Organizér Saturn 03

Pro uspořádání dokumentů si zamilujete jejich Organizér Saturn 03. Jeho rafinovaný design s elegantním zakřivením jedné strany udrží všechen obsah organizačního prostoru přirozeně a bezpečně. Stojánek na tužky Saturn 04 udrží všechny psací potřeby na jednom místě.

Clap Design servírovací tác Tray

Servírovací tác Tray navržený Jiřím Pelclem a vyrobený týmem Clap Design nemusíte nutně využít jen v kuchyni nebo jídelně. Minimalistický a ručně vyrobený dřevěný podnos z dubu, se svou hladkou a přirozenou strukturou dřeva, se stane praktickým doplňkem i pro vaši pracovní plochu.

Napsat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním moderovány.

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.

Zobrazit další

Jak proměnit svůj obývací pokoj
Článek o Neatlane na DesignMagu