Inspirace

Nezbytnosti pro vaši kuchyň aneb „must-haves“

Nezbytnosti pro vaši kuchyň aneb „must-haves“

Při vaření a servírování je důležité mít jen to nejlepší a nejspolehlivější vybavení. Níže naleznete ty nejzajímavější kousky od nejlepších českých značek a jejich designérů. U každého produktu se soustředíme jak na vizuální atraktivitu, tak na praktické použití a dlouhou životnost. Následující seznam obsahuje produkty, které by rozhodně neměly chybět ve vaší kuchyni.

Sada nepřilnavých titanových pánví Fabini

Sada nepřilnavých titanových pánví Fabini

Titanové pánve značky Fabini jsou nezbytností v každé moderní kuchyni. Díky své nepřilnavé povrchové úpravě se minimalizuje potřeba používat přílišné množství tuku, což vede ke zdravější přípravě jídel. Titanové pánve jsou navíc odolné proti poškrábání a snadno se čistí. Můžete na nich připravovat všechno od vaječných omelet, přes palačinky až ke šťavnatému steaku.

Nepřilnavý titanový kastrol Fabini

Nepřilnavý titanový kastrol Fabini

Podobně jako pánve jsou i titanové kastroly Fabini nepřilnavé a tím pádem výborné pro vaření všech druhů pokrmů. Využijete je na omáčky, polévky i těstoviny. Titanové nádobí se pyšní vylepšenými tepelnými vlastnosti, které umožní rovnoměrné a efektivní vaření.

Mlýnky na sůl a pepř Clap Design

Mlýnky na sůl a pepř - P-salt & S-pepper Clap Design

Čerstvě mleté koření zásadně zlepší chuť všech jídel. Mlýnky P-salt & S-pepper značky Clap Design jsou vybaveny vysoce kvalitním kovovým mechanismem, který zajišťuje dlouhou životnost. Hrubost mletí můžete jednoduše nastavit otáčením malého šroubku ve spodní části mlýnku.

Servírovací tác Tray a prkénko Drop

Servírovací prkénko Drop

Servírovací tácy Tray od značky Clap Design jsou skvělou pomůckou nejen při slavnostním stolování. Jejich minimalistický design zachovávající strukturu dřeva skvěle doplní každý interiér. Kulaté dřevěné prkénko Drop pak využijete nejen ke krájení, ale také pro servírování pizzy, sushi nebo sýrů.

Kávový servis Oval Porcelain

Kávový servis Oval Porcelain

Pro milovníky kávy je kávový servis Oval Porcelain od značky Clap Design naprostou nezbytností, můžete s ní začít den nebo potěšit a překvapit své hosty. Kávu si ještě více vychutnáte s douškem vody. Proto je součástí kávového setu ručně foukaná křišťálová sklenička.

Snídaňový servis Rectangle Porcelain

Snídaňový servis Rectangle Porcelain

Kdo by netoužil po snídani v posteli. Snídaně je navíc nejdůležitějším jídlem dne, a proto stojí za to investovat do kvalitního a krásného servisu s příznačným názvem Rectangle Porcelain od značky Clap Design. Hrnek sedí přesně tam, kde má. Stejně jako magnetická lžíce, která bude vždy po ruce.

Napsat komentář

Všechny komentáře jsou před zveřejněním moderovány.

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.

Zobrazit další

Space of Space ve Varech představili novou stoličku
Jak proměnit svůj obývací pokoj